Tipuri de profit, profit.

Profit - diferența dintre prețul și costul de producție, și pe întreaga întreprindere este diferența dintre venituri și costul bunurilor vândute. Principalele tipuri de venituri: contabilitate și de economie pură. Profitul economic - diferența dintre veniturile totale a costurilor interne și externe.
Tipuri de venituri includ întreprinderii profit normală. Profiturile normale ale întreprinderii - suma minimă de plată trebuie să dețină companii "pe linia de plutire."
Tipurile de venituri sunt:
Profitul contabil - diferența dintre veniturile din diferite tipuri de organizații și costurile externe.
Profitul contabil este adesea menționată ca profit, care se calculează în conformitate cu normele contabile aplicabile și a indicat în raportul, "Contul de profit", ca diferență între veniturile și cheltuielile într-o anumită perioadă de timp.

Definiția tradițională de contabilitate venitul este construit pe două concepte: bunăstarea suport (conservare de capital), eficiență (majorarea de capital). Al doilea nume al acestui concept încă pare a fi conceptul de profituri pe baza modificărilor între activele și pasivele.
Din punct de vedere economic, câștigurile de capital și tipuri de organizații să crească, iar în cazul în care beneficiile întreprinderii obținute din utilizarea resurselor pe termen lung, mai mult decât costul economic al implicării lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu