Idee de afaceri: Cardul Mastercard pentru copii.

În Statele Unite au lansat un nou card MasterCard. A fost creat special pentru adolescenti de 13 ani, și ei pot plăti oriunde accepta carduri MasterCard, și este în magazine și automatele din întreaga lume.
Înseamnă Master Card Card liste de părinți electronic. Astfel, bani de buzunar și alte nevoi TEEN devine pe hartă, traducerea durează mai puțin de 15 minute în timp.
Card Master Card pentru adolescenți nu necesită activare și taxa de servicii, numai pentru achiziții internaționale și care depășesc limita va fi perceput un anumit procent. Soldul cardului MasterCard pot fi întotdeauna găsite on-line. Si din moment ce cardul este o debit, operațiunile sunt efectuate pe ea într-un termen stabilit pe ea.
MasterCard este același și are o funcție socială - proprietarii acestuia pot comunica unii cu alții prin intermediul internetului, pentru a crea profiluri personale, oferirea de cadouri, împrumuta și returna banii pentru a participa la cautare.

În același Master Card carte participa la programe de afiliere. De exemplu, în cazul în care titularul cardului face cumpărături regulate într-un anumit magazin, să primească unele compensații de la agenții de publicitate, care sunt listate pe contul lor.
Astfel, este o idee destul de promițătoare este în valoare de gândire despre un card de plastic MasterCard pentru adolescenti și în alte țări, pentru că apare destul de o gamă largă de clienți potențiali, deținătorii de astfel de carduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu