Cum de a deschide un magazin de amanet, cauțiune placat cu aur, împrumuta bani cu gaj.

Lombard - o instituție care oferă bani pentru a împrumuta de garanție. De obicei, casele de amanet avea voie cauțiune de aur, dar unii dau bani pentru datoria garantată de către aparatele de valoare și sub sau alte lucruri de valoare: antichitati, mobilier și chiar și haine scumpe.
Iti sugerez sa deschizi o casă de amanet. Cum de a deschide o casă de amanet? Experiența a demonstrat că, în vremuri de criză și de instabilitate economică, oamenii sunt adesea obligați să utilizeze serviciile unui amanet. Esența de amanet este de a împrumuta bani prin emiterea de cauțiune să-l înapoi cu dobândă, iar dobânda nu se execută pe mici, de până la un procent pe zi din suma eliberată.

Lombard este absolut nici un risc, deoarece evaluează obiectele lasate in masina sau cauțiune cauțiune, mult mai puțin decât valoarea de piață, și în cazul de non-rambursare de credit debitor, garanții rămâne la un magazin de amanet, ca o compensație pentru împrumut. Apoi, magazin de amanet vinde nu răscumpărat gaj prin reteaua sa de magazine.
Dacă vă decideți pentru a deschide un magazin de amanet, aș recomanda să acorde împrumuturi nu numai pentru aur. Nu toată lumea își poate permite să părăsească securitate de aur la un magazin de amanet, de la absența sa. Este logic să se ia ca garanție, și alte obiecte de valoare.

Un comentariu:

  1. Sunteți în căutarea pentru un împrumut? Ai locul potrivit pentru soluții de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de 3,2%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail de astăzi, prin intermediul susanmichael911@hotmail.co.uk

    Date privind solicitantul:

      1) Numele Intreg:
      2) Țara:
      3) Adresa: o
      4) de stat:
      5) Sex:
      6) Starea civila:
      7) Ocupatia:
      8) Numărul de telefon:
      9) poziția prezent în locul de muncă:
      10) Venitul lunar:
      11) Suma de împrumut Necesare:
      12) Împrumut Durata:
      13) Scopul de împrumut:
      14) Religie:
      15) Ați aplicat înainte;
      16) Data nașterii;
      mulțumiri,
    Doamna Susan Michael

    RăspundețiȘtergere