Segway ca o afacere. Închiria un Segway.

Ai iubit ca un copil la o plimbare cu scuterul? Noi vă oferim un scurt timp din nou simt adolescent indraznet! Ei bine, dacă nu, atunci cel puțin clienții dumneavoastră. Noul Segway ar putea deveni urmatoarea idee de afacere profitabila. Dispozitiv unic până complet lipsit de omologii demne.
Invenția, contrar tuturor legilor fizicii, ține balanța de o persoană în picioare pe ea pe două roți dispuse paralele între ele. Din exterior pare doar fantastic, astfel închiriere Segway va fi un succes imens în rândul copiilor, tinerilor, precum și în rândul populației de vârstă venerabilă.

Segway uimitor nu este echipat cu orice pedale sau butoane. Întregului sistem de control se bazează pe mișcările corpului uman: de a merge înainte / înapoi / stânga / dreapta - pur și simplu macră în direcția corespunzătoare. În timpul mișcării de Catan centrului de greutate, care a stabilit imediat ingineria de sistem calculator. Închiria un Segway absolut atrage clienții dumneavoastră, deoarece tehnologia de control unic vă permite să vă simțiți una cu vehiculul.
În scopul de a deschide Segway masina, necesitatea de a găsi un loc stabil de tip parc, centru comercial sau piața centrală. Mai întâi trebuie să obțină cel puțin o cască de protecție Segway și pilon de publicitate. Ca un instructor va acționa în persoană. Pretul de inchiriere de 5 minute, este posibil să fi instalat, dar repere brute - 15-20 lei. A doua zi plimbare pe transportul unic va fi de aproximativ 60 de persoane

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu