Reparații auto self-service

Auto Servis este o afacere profitabila. Auto Servis poate lucra non-stop, nu este necesar pentru a menține personalul-cheie în jurul ceasului. Lipsa de spațiu - principalul motiv pentru care oamenii nu se repara masinile lor. În orașele mari, cu proprietarii de automobile sau pur și simplu nu au un garaj, sau există gunoi care au acumulat-a lungul anilor. În Londra, pentru cei care doresc pentru a repara calul lor de oțel a aparut atelier masina numita Pit Start.

Auto Servis este format din 20 de secții de garaj, care sunt adaptate pentru nevoile diferite ale clientului, ajută pentru a alege dreptul ghișeului organul reprezentativ 6 cutii echipat cu un lifturi de patru tone. Puteți repara traficul de pasageri de orice dimensiune, cu toate că, din motive de securitate nu se poate efectua o parte din munca (cum ar fi pictura sau sudură).

În Pit Start veți găsi toate instrumentele necesare, cu excepția manuale de service rare și exclusive și tipărite. Dacă aveți nevoie de piese de schimb, compania le va livra la tine într-o oră. În cazul în care, cu toate acestea, veți avea nevoie de un mecanic, atunci acesta va fi găsit în garaj.

O cutie de închiriere este de 10 de lire sterline pe oră sau 20 pe cutie cu un lift pentru utilizarea instrumentului ar trebui să fie lăsat ca un depozit de £ 100 sau un permis de conducere. Mecanica de servicii și livrarea de piese de schimb pentru o taxă. Pit Start este deschis non-stop, cine și în weekend.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu