Ideea de afaceri: servicii bancare pentru bărbați gay.

Servicii bancare pentru homosexuali - o nouă idee de afaceri în afaceri financiare. Potrivit statisticilor Telegraph, fiecare angajat al nouălea din banca sau societate de asigurare sau financiare - este homosexual. Una dintre cele mai mari bănci din Londra Credit Suisse ", introdus în vara acestui an, noi servicii bancare pentru homosexuali. Și, în starea de lucrători în servicii bancare astfel de consultanți care declară în mod deschis homosexualitatea lor.
Sef serviciu Stefan Connolly susține că, în primul rând în sarcina Credit Suisse ", pentru a asigura un confort psihologic maxim de clientul său și pentru a facilita servicii bancare. Aici, el nu are de a face scuze si sa se simta rau despre faptul că el nu este ca ceilalți și să dea explicații cu privire la stilul său de viață. Nici un lucru, cum ar fi personalitatea discriminare este pur și simplu nepotrivit.

Urmând exemplul de Credit Suisse "multe alte bănci sunt de adaptare la condițiile de piață în continuă schimbare, și de a oferi servicii bancare noi. Trebuie să arate o anumită flexibilitate și pentru a dezvolta mai multe și mai noi oferte si servicii bancare pentru clienți. Un numar de potentiali clienti suficient de gay, așa că nu lăsa fără atenție la acest fapt, în acest scop, și-au înființat servicii bancare speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu