Idee de afaceri: Servicii de gestionare a banilor.

Întotdeauna pentru persoana în primul rând a fost de siguranța lui. Pentru mulți oameni, în timpul nostru, falimentul a devenit o frica, serviciu de gestionare a banilor ar putea fi utile în astfel de cazuri. În țările occidentale, un număr mare de sinucideri din cauza falimentului. Este acest sentiment de securitate financiară nu este împingându-le să facă acest lucru. Dacă nu doriți să-și piardă mâine ce a câștigat astăzi, aveți nevoie de gestionare a banilor corect. Max Kraynov, pe o metodologie proprie a creat un serviciu on-line "4 Envelope", care vă va ajuta pentru a gestiona corect banii te pentru a salva până pentru afacerile proprii, sau pentru a realiza alte obiective financiare.
Toate finanțelor, după deducerea cheltuielilor care vă conectați la sistemul de gestionare a banilor, după înregistrare, precum și economiile dumneavoastră sunt împărțite în 4 plic virtuale, reprezentat de esența acestui serviciu de internet.

Inițial, conducerea serviciului de bani pentru tine sau familia ta pune o sarcină de a învăța cum să-și petreacă o sumă care nu depășește suma în "plic" pentru timp de o săptămână. "Plic" este posibil, împărțită în șapte părți, respectiv, de ziua din săptămână, astfel încât să nu ar putea cheltui mai mult decât suma pe care o au la dispoziție pentru sejururi de o săptămână. Astfel încât să te asiguri împotriva deșeurilor neprogramate, realizarea sistemului de gestionare a banilor planurile toate cheltuielile majore, și care nu sunt incluse în bugetul pe săptămână.
Același sistem a planurilor de gestionare a banilor "pentru finanțarea de divertisment", în care nu există bani nu a petrecut timp de o săptămână. Banii din acest fond se poate cheltui pe orice divertisment pentru suflet, de gestionare a banilor dă posibilitatea. Și dacă brusc cheltuielile depășesc suma de o săptămână, atunci banii sunt luate din "Fondul de divertisment", iar în cazul în care nu există finanțare, se scoate din bani deoparte pentru un scop. Dacă sunteți hotărâți să atingă nici obiectivele financiare și a evita gestionarea banilor faliment - un serviciu care poate ajuta cu acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu