Ideea financiara: Cum de a face bani cu creditele acordate întreprinzătorilor.

Pentru oamenii din țările în curs de dezvoltare a fost o idee financiar - baza de creditare canadian numit Mobile Movement. Din moment ce majoritatea oamenilor de afaceri din țările din lumea a treia nu au calculatoare, acest serviciu se execută prin intermediul telefoanelor mobile.
Ideea financiar este sponsorizat de către parteneri ai programului de sprijinire a întreprinzătorilor mici din țările în curs de dezvoltare - Microsoft Research India, de mediu Tineretului Alianței, ONU-Habita și Fundația MacArthur. În prezent, programul este testat în Kenya. Am selectat 15 de grupuri de antreprenorii aspiranti, care au furnizat telefoane mobile și cum să le folosească.
Site-ul Mobile Movement există ideea financiare și proiecte ale antreprenorilor. De asemenea, sistemul financiar a creat ideea de a găsi investitori și sistem de comunicații cu angajatorii lor. De exemplu, datorită acestei resurse, un grup de afaceri, a prezentat un proiect agricol și, în curând a găsit sponsorul acestuia - designer-bijutier din America.

Pe lângă asistență financiară pentru investitori inclus ideea de a nu finanța numai noi întreprinzători, dar au fost dispuși să împartă sfaturi și idei valoroase. Ei lăsa comentarii pe site-ul, care apoi vor fi transmise ca mesaje SMS destinatarii specificați.
Schema financiară este ideea de a programului, în cazul în care proprietarul primește 90% din valoarea creditului, iar restul de 10% merge la site-ul de suport Mobile Movement și costurile administrative în curs de desfășurare.
În viitorul apropiat ideea de a Mișcării financiare Mobile intenționează să aducă la experții proiectului în marketing, management și tehnologie. Până în 2010, ideea de planificare financiară de a prezenta un proiect în Africa de Est.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu