Idee de afaceri: vise de finanțare.

Vise de finanțare - o nouă idee de afaceri în finanțe. În mijlocul verii, o noua resursa online pentru persoanele peste 18 ani DreamBank - Banca de vise. Acest lucru nu este ceva teribil de profitabil sau convenabil pentru clienți, este o pornire canadian, care ajută oamenii să economisească pentru împlinirea visului și finanțarea acestuia.
Scopul său este de a ajuta utilizatorul în implementarea și finanțarea visele sale dragi. Utilizatorul poate publica visele lor on-line și să aducă familia și prietenii, și vise de finanțare trece neobservat, desigur, cu ajutorul rudelor și prietenilor.
Vise de finanțare pentru a începe cu, aveți nevoie pentru a pune visul tău (de exemplu, vizita orice țară străină), site-ul este complet gratuit, dar finanțării acesteia ar aprecia cu siguranta gama de la 20 la 20.000 de dolari canadieni.

Creatorii acestui site cred că finanțarea de vise - de a fi un substitut bun pentru cadouri anuale pentru sărbători și zile de naștere. Nu toate darurile rudele și prietenii sunt relevante, ele fac finanțarea inutile și, de regulă, aceste daruri sunt lăsate uitat în colțul. Finanțarea lucrurile necesare care avem nevoie pentru a face pentru mai devreme, prudent și eficient.
Utilizatori online comunice unul cu celălalt, discuta ideile altora, "visători", schimbul de idei interesante și vise, și modul de implementare a finanțării lor. Finanțarea pentru "Visul" poate fi oprită în orice moment, este dreptul fiecărei persoane de a închide său "vis", și să ia banii economisiți.
DreamBank câștigă într-un mod care ține cu valoarea cumulată de 2,5% pentru fondul de numerar.
Compania intentioneaza sa devina oficial, probabil, nou create - pornire, care a construit afacerea pe inovație și au resurse limitate.
Site-ul functioneaza destul de recent, și a fost destul de o mulțime de fani în fața "visători."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu