Idee de afaceri: Predarea afaceri copiiilor

Predarea afaceri copiiilor - o nouă idee de afaceri în domeniul educației. Multi americani visul de a deveni milionari, astfel încât în ​​Statele Unite locuiesc milionari mai mult decât în ​​alte țări. Care este în cazul în care cele mai multe dintre cărțile disponibile pe tema "cum să devină un succes și fericit." În consecință, aceste cărți genera venituri doar la autorii lor. Atunci când o persoană își dă seama că el nu va fi niciodată un milionar, atunci speranțele sale pentru copii. Este pentru copii, un special "Millionaire Camp", în care copiii petrec de învățare de afaceri, în viitor, au devenit milionari.
Predarea afaceri copiiilor are loc în micul oraș de Allentown Pennsylvania, în centrul educațional Financiar gratuit, care detine Camp Millionaire programului. Predarea copiii să realizeze afaceri cu un program special, care învață pentru a gestiona propriile finanțe. Educația copiilor este de afaceri în formă de jocuri de rol. Acesta este în acest proces de învățare copii să învețe mai bine, în toate legile economice, au explicat că, indiferent cât de mult veți câștiga, și mai important, cât de mult cheltuiți și pune la obiectivele lor.

Aceasta "tabara" nu este cum ar fi normal, nu se petrece peste noapte. Educația copiilor este disponibil pentru întreprinderile de orice copil între 9 și 16 ani. Predarea afaceri copiiilor să își desfășoare activitatea pe un două sau cinci zile de cursuri în programul de milionar Camp. Predarea copiii de la afaceri la un curs de două zile costa $ 125, iar în cinci zile - 295 dolari. Predarea afaceri copiiilor se execută de la 09:00 la 15:30, cu masa de pranz si pauzele de masa de prânz (pentru a aduce cu tine). Fiecare copil înscris în această tabără, devine loc de muncă la domiciliu. Esența ei constă în faptul că, după ce a vorbit cu părinții, copiii au aflat de situația financiară în familia lor. În zilele de vineri, elevii de la "tabere" au posibilitatea de a rețelei cu angajatorii și de a obține experiență de neprețuit.
Educația copiilor are loc în centrul de educație de afaceri Financiar gratuit, seful care este Naomi Miner (Naomi Schachter). Ea crede că copiii care se angajează în programul "predare de afaceri pentru copii," va fi în măsură să ofere o viață decentă pentru ei și cei dragi lor. La sfârșitul cursului "învățătura de afaceri pentru copii," copiii devin încrezători în ei înșiși, viitorul lor, să înțeleagă importanța de locuințe și valoarea de bani, cum să cheltuiască banii câștigați la o bună utilizare, cum de a crește capitalul lor, realizează adevărul "ia în datorii numai dacă se va aveți o mulțime de bani, "etc Nici unul dintre copii, ultimul program, "predare de afaceri pentru copii," nu va rămâne mulțumit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu