Idee de afaceri: acumularea de bani într-un cont public.

Creditarea la nevoile clienților de azi este destul de popular și servicii extrem de dezvoltat. Prin urmare, un astfel de lucru ca economisirea de bani, își pierde relevanța. Dar, pe de altă parte, acumularea de bani poate fi văzută ca un pas important spre restabilirea controlului asupra cheltuielilor. Noua resursa SmartyPig este gata să vă ajute într-o astfel de chestiune ca acumularea de bani.
SmartyPig resursă de mai sus a fost creat în Iowa. Scopul proiectului - economisirea de bani și economisirea de bani pentru un anumit scop, indiferent dacă o sărbătoare importantă sau de vacanta, sau pentru a studia copiii mai mici.
Utilizatorii sunt încurajați pentru a crea profilul dvs. gratuit la SmartyPig și deschide un cont, care va fi o acumulare de bani în valoare de 250 la 100,000 de dolari. Programul a implicat banca - SmartyPig partener - West Bank. Această bancă are o înaltă reputație pe piața de investiții și are 115 de ani de experiență cu clienții, și are, de asemenea, active la o sumă destul de considerabilă, mai mult de 1,3 miliarde de dolari. O resursă SmartyPig, la rândul său, asigură acumularea de bani și de a face contribuții lunare la planul de acumularea de o anumită cantitate de termenul limită.

Cu această resursă, puteți conta pe ajutorul rudelor și prietenilor. Acumularea de bani este doar pe-un cont public. De asemenea, toți membrii SmartyPig pot face donații în conturile de celălalt cu un card de credit, în cazul în care Comisia este de 2,9%.
La un moment în care utilizatorul atinge scopul său, el devine economiile sale și în plus alte economii 4,3% la sută. Acest lucru poate fi sub forma de o reducere de 5% pe carduri cadou Amazon.com, Best Buy, Staples si Marriott.
Această acumulare de bani in doar o luna a fost cel mai bun, în funcție de NetBanker. Din nou, acesta este disponibil doar pentru cetățenii americani. Dar există o predicție care este acumularea de bani poate fi o practică obișnuită în țara noastră. Cu excepția cazului, desigur, finantatori interne va preceda cursul evenimentelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu