Idee de afaceri: tehnologia viitorului achiziții într-o singură atingere.

Pentru o lungă perioadă de timp, avem privilegiul ca cumpărături pe Internet, cu doar un singur clic. Acum, nu atât de departe de noi în timp ce cumpărături în lumea reală, putem face literalmente o singură atingere.
Noua tehnologie dezvoltata numita plată prin atingere. Cu tehnologia din viitor, vom fi capabili să plătească pentru crimele din cumparaturi magazin, doar prin atingerea cu degetul a ecranului corespunzătoare. După toate, unicitatea de amprentele degetelor noastre - aceasta este cea mai bună identificare a persoanei. Aplicarea acestei tehnologii de viitor, nu este nimic, dar pozitive: primul - cu o fi opțional numerar sau card de plastic despre ei poate și nu uita. În al doilea rând - nu se poate vă faceți griji despre a deveni o victimă de hoți de buzunare sau escrocherii financiare.

Un alt avantaj al acestei tehnologii de viitor, cât mai bine posibil, de altfel, va fi necesar pentru cumpărături, divertisment și școli. Deoarece consumul de alcool într vizitatorilor un sentiment de control este pierdut, iar instituțiile de venituri vor fi, fără îndoială, a crescut ca urmare a aplicării de tehnologii de viitor. Datorita tehnologiei de viitor, a redus costurile de personal de vânzări, ale caror personal va fi redus în mod semnificativ ca inutile.
Desigur, cea mai mare va castiga compania care a furnizat cea mai recentă tehnologie a viitorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu