Idee de afaceri: Servicii financiare online.

Serviciu online financiară - o nouă idee de afaceri în domeniul finanțelor. Serviciile financiare, care, pe termen lung de funcționare, în timp, necesita completare sau opțiunile de upgrade la încrederea utilizatorilor a crescut, și, prin urmare, a crescut de servicii de venituri. De asemenea, am dori să vă atrag atenția asupra unei astfel de planificator online de finanțe personale, ca un "4 Envelope."
Există un serviciu foarte util pentru evaluarea financiară a capacității lor financiare în orice moment, atât în ​​prezent cât și în viitor, care se numește "4 Envelope." Noi am date publicate anterior pe acest site, care oferă o listă de servicii financiare la serviciile pe bază de comision, care oferă creatorul de serviciu. Odată cu introducerea de VIP-versiune de pe site-ul "4 Envelope" a crescut lista de oportunități pentru vizitatori, negând astfel accesul la utilizatorii obișnuiți. Acest serviciu financiar vă permite să aveți acces la situația fluxurilor de trezorerie, care arată cât de mult bani este la utilizator după un timp. Serviciu financiar vă permite să aibă acces la înregistrările din suma de rezervă, sistemul care reflectă suma nu mai puțin decât soldul de utilizator, în cazul în care nu vor exista cheltuieli neașteptate, și care pot fi utilizate în mod liber la datele necesare. Acest serviciu financiar vă permite să aveți mai mult de 15 de cheltuieli activ. Și, desigur, acesta este echipat cu prioritate sprijin și răspunsuri la întrebări.

Serviciu financiar vă permite să vă abonați la o versiune VIP-va trebui să plătească 1.95 dolari pe lună sau puteți plăti versiune pentru trimestru - 4.95 dolari (plata prin SMS va costa mai mult). Toți banii vor merge direct la îmbunătățirea proiectului și de a crește capacitatea lor de a elibera.
Astfel, site-ul de servicii financiare "4 Envelope" - este un planificator indispensabil al finanțelor dumneavoastră.
Nu este momentul cel mai oportun pentru "bancar" a fost capabil de a crea noi de servicii financiare - cartele virtuale care asigură securitatea pentru achiziții online. În banca on-line, puteți utiliza serviciul pentru a crea o hartă MasterCard, care vă va permite să utilizați în mod direct pentru a face cumpărături on-line, acest serviciu financiar permite zilele noastre, fără o bucată de plastic, trebuie doar sa stii - numele proprietarului, numărul, CVC2- cod și data de expirare. Servicii financiare este valabilă pentru o lună. Pentru mai multe informații cu privire la limitarea de pe cardul de timp puteți obține doar de la un reprezentant al bancii, site-ul nu oferă astfel de informații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu