Ajutor pentru afaceri.

Ajuta începe o afacere - o nouă idee de afaceri în finanțe. În afaceri, idee interesant, original, joacă un rol destul de important, dar a venit cu mult mai mult să vină. Pasul cel mai dificil este de a traduce această idee în realitate, pentru că start-up-uri, ca o regulă, nu are suficientă experiență, cunoștințe și competențe în afaceri, precum și bani.
Pe baza acestui fapt și a creat o resursă The Intersect Fund, care are scopul de a ajuta antreprenorii începe o afacere în crearea propriilor lor întreprinderi mici. Proiectul este un training, consultanta, ofera asistenta in obtinerea de capital de pornire, etc Este necesar să se ia în considerare faptul că societatea este tot Fondul Intersect ofera serviciile sale la un preț foarte scăzut, datorită faptului că personalul companiei constă în principal din studenți.

Ideea de a crea o organizație care ar putea ajuta antreprenorii în crearea de afaceri, sa născut cu doi prieteni, care a scris un articol în ziarul studențesc numit The Daily Targum. Apoi au scris un articol despre New Brunswick, un oraș în care, la prima vedere, economia dezvolta progresiv, construi hoteluri, restaurante, teatre, dar, în același timp, cei mai mulți oameni din acest oraș a existat sub pragul sărăciei, mașini de spălat vase, chelneri, de curățare, de lucru conductoare, etc.
Și prietenii lui au venit cu o idee interesanta despre cum să ajute acești oameni săraci. Ei au motivat că cele mai multe dintre aceste persoane pot fi numite întreprinzători, deoarece acestea se coace, repara, forfecare, bucătar, curat, etc Avem nevoie doar pentru a le ajuta să dobândească cunoștințe în managementul afacerilor, astfel încât acestea să poată începe propria afacere. În cele din urmă, prietenii s-au organizat cursuri pentru antreprenorii aspiranti, care timp de 8 săptămâni care doresc să învețe fundamentele de afaceri și a componentelor sale.
Dar nu a fost încă o problemă nerezolvată este lipsa de capital de start-up, sau lipsa acesteia. La urma urmei, un împrumut bancar astfel de antreprenori este dificil de obținut. În acest scop a fost comunitatea reciproc, ai cărei membri au avut ocazia de a obține creditul necesar. Pentru a obține aceasta, candidatul este instruit în primul rând și apoi ar trebui să elaboreze planul de afaceri și să le prezinte pentru comunitate. În cazul în care proiectul și valoarea creditului va fi aprobat de către 75% din comunitate, viitorul proprietar trebuie să aibă cantitatea necesară de credit.
Aceasta este istoria firmei mai sus menționate Fondul Intersect, care la această zi ajută locuitorii din SUA, care visul de a crea propria dvs. de afaceri mici și să devină antreprenori adevărați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu