Cum de a înmulți bani - fonduri de investiții.

Cum de a multiplica bani, cum de a păstra echitatea, fără riscul de dobândă, în ce direcție să aleagă fondurile de investiții - aceste întrebări afectat cele mai multe persoane în vremuri de criză. În momentul de față nu este clar ce se va întâmpla cu economia globală, astfel încât să nu se poate da un răspuns exact ca să se înmulțească banii. Nici un judecător nu vă va da un răspuns clar, nu este doar speculații, care sunt învăluite de îndoieli. Cu toate acestea, vom încerca să determine în cazul în care fondurile de investiții este mai periculos decât majoritatea.
Primul loc la depozitele bancare. În momentul de față, această metodă conservatoare de economisire a banilor este doar atunci când deschideți un cont în valută.

A doua etapă este ocupat fonduri mutuale. Acum câțiva ani am investit într-un fond mutual poate fi sigur că vom obține 30-40%, dar acum din păcate, doar pierderi.
Bani investind in actiuni - a treia etapă din clasamentul nostru. Într-o astfel de situație, după cum sa dovedit, economia noastră, putem vinde doar stocul, dar, în orice caz, să nu cumpere.
Și fondurile de investiții mai puțin riscante sunt:
Cumpararea de aur. Aur - din metal stabil, nu criza poate afecta prețul său.
Achiziționarea de terenuri sau bunuri imobile. Cum să nu se răcească, iar terenul va costa întotdeauna bani. Bani Investiții, idei de afaceri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu