Achiziționarea de afaceri mici existente.

Ce ar putea fi mai profitabil decât să cumpere companii existente, care se află în fața ta ca un produs finit? Dar există un avertisment, o afacere de succes, nimeni nu va vinde, așa că am să cumpere o companie de faliment și tragerea lor la nivelul următor. Această practică este menționată în Occident ca "medici companie», putem să-l un sistem de gestionare a crizelor apel.
Achiziționarea de întreprinderile mici existente, în forma finită este deosebit de avantajoasă atunci când pe stradă se plimba criză epidemie la nivel mondial. Tot ce a mai rămas, așa că este de a aduce compania din groapă, și a vândut de mai multe ori mai scumpe.
În primul rând, trebuie să înțelegem care se stabilește sarcina de a sistemului de gestionare a crizelor. Metoda cea mai populare si eficiente pentru a reduce costurile în nici un fel. Dar acest lucru nu este întotdeauna dreptul de a muta, pentru că problema trebuie abordată la nivel global, nu doar tactic, dar, de asemenea, la nivel strategic.

Achiziționarea de afaceri mici existente - nu este un pas ușor, astfel încât la nivel strategic, veți avea întotdeauna patru obiective:
- Ia de control și de a depăși criza actuală
- Pentru a elimina problemele majore de afaceri
- Pentru a crea o platformă financiar puternic pentru mediul de afaceri
- Munca intr-o echipa cu oameni corecte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu