Cum de a găsi un investitor pentru afaceri și cum să plătească dividentele?

Britanici continua să inventeze metode ingenioase la modul de a plăti dividende pentru investitori de întreprinderi mici au fost fericiți, iar compania nu a fost la o pierdere. O astfel de mutare a inventat atunci, când însoțitorii au fost plantați împreună la aceeași masă și aprinde o țigară, beau whisky scump. Și acum vin mai aproape de tine, investitorii primesc de la firma de afaceri de ciocolată corporative mici.
Cum de a găsi un investitor pentru afaceri și cum să plătească dividende?

Angus Sirlvel care este partener de afaceri, constată că cea mai grea a companiei este de peste, mananca acum ceva timp să se gândească la ambițiile companiei. Că Angus a venit ideea ca un dividend pentru investitorii sai.

Încrederea în afaceri dă mai mulți ani de experiență, care a venit la proprietarii de-a lungul anilor. Pentru a mări intervalul de clienții săi, compania a deschis un club ai cărui membri se bucura de reduceri la marfa de 30% din suma.
Investitorii sunt întreprinderile mici au două feluri de valoarea nominală a obligațiunilor: două și patru de mii de lire sterline. Acei oameni care au mii de obligațiuni în 2000, 6 cutii obține pentru a gusta un an. Alții, care sunt apreciate 4000, pentru a primi 13 de cutii de dulciuri. Împreună cu cutii și vine o scrisoare în care se află profilul astfel încât toată lumea poate lăsa comentarii și plângerile lor cu privire la gustul de ciocolata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu