Cum sa incepi o afacere cu nici capital de start-up?

Arde dorinta de a incepe o afacere, dar problema este lipsa de fonduri pentru investiții? Ei bine, situația este comună în rândul tinerilor și în rândul persoanelor în vârstă, care au decis să meargă în continuare la înot liber. Afaceri fără capital inițial să înceapă poate fi în multe domenii. Acesta este în principal pentru furnizarea de servicii diverse.

Eu vă va solicita câteva direcții cum să înceapă o afacere cu nici un capital de start-up. Astfel:
1. Servicii de consultanță. De afaceri mai evident fără capital start-up, sau mai degrabă toate de capital dvs. - aceasta este experiența minții, de viață și profesională. La o anumită etapă a vieții se poate da un sfat bun în domeniul lor, și un sfat bun este în valoare de bani.

2. Servicii de formare (meditatii, cursuri de formare, ateliere de lucru pe ceva). Se poate face? Excelent. Nu? Apoi, începe o afacere cu nici un capital de start-up poate găsi doar profesori.
3. Servicii logisticianului. De comunicare, abilitati de negociere, și de a construi rute ale vehiculelor și să caute te ajuta cel mai bine.
4. Magazin on-line. Da, începe o afacere, fără a capitalului inițial în timp real on-line decât majoritatea. La început, suficient pentru 100 de dolari.
În general, dorinta, diligență, și în multe feluri, și având prieteni buni - au un bun de capital!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu