Cum sa incepi o afacere fara bani? Afaceri de la zero fără investiti.

Există o dorință de a începe propria afacere, dar nu există nici un capital de start-up. Sună familiar? Cum sa incepi o afacere cu nici un ban, aproape de la zero, cu nici o investiție? Noi credem că acest lucru este posibil. Și experiența de multe companii solide, odată început, confirmă acest lucru.

Strict vorbind, un minim (în o mie de dolari) pentru cheltuielile de funcționare în continuare nevoie: pentru apeluri telefonice, de călătorie, documentație. Dar nu poate fi numit un capital inițial, deoarece aceste costuri sunt suportate de către orice persoană în fiecare zi, și organizarea unei sume de afaceri prevăzute eroare. Începeți o afacere cu nici bani nu este de a investi banii într-un profit.

Cum? În primul rând, cred că de ceea ce poate oferi. De afaceri de la zero, cu nici o investiție va ajuta aranja o derogare de la biroul de închiriere (accepta comenzi de la domiciliu), publicitate (folositi anunturi gratuite si on-line), salariul angajaților (de a începe lucrul unul singur). Începeți o afacere cu nici un ban recomanda în servicii, astfel încât să nu trebuie să cheltui bani pe achiziționarea de bunuri, echipamente sofisticate sau de materii prime pentru producție. Dacă totuși doriți să încercați să comerțului de afaceri de la zero, cu nici o schema de investiții va porni atunci când produsul este cumpărat și ia de a vinde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu