Ce afacere mica profitabila pot face?

V-ați decis să deschideti o afaceri. Cu toate acestea, într-o varietate de domenii și modalități de organizare de afaceri nu este ușor. Aș dori caz să fie benefice, dar că dușul era să-l mint. Următoarele cinci întrebări vă vor ajuta determina ce fel de afaceri de a face. Răspunsul la aceste întrebări, vă va fi mult mai ușor de a găsi o nișă.
1. Dacă sunteți atras de comerț, întrebarea cum de a deschide propria afacere și cum să facă afaceri va fi: de vânzare cu amănuntul sau cu ridicata? Volume diferite, diferite investiții și riscuri diferite.

2. Serviciul de întreprindere sau de comerț poate fi - voi sunt independente, dar nu se aștepta ajutor de la nimeni. Și poate cu privire la drepturile de faimosul brand franciza. E mai ușor, dar va trebui să plătească drepturi de autor și termenii și condițiile aferente contractului. Cum o mică afacere de a face, tu decizi.
3. Pentru a vinde un produs sau serviciu? Ce ai prefera? Dar poate combinarea, de exemplu, nimic nu împiedică vinde marfa fotograful.
4. Ai nevoie de spatiu pentru vitrina magazinului sau la birou? Dacă ați crezut, ceea ce de afaceri nu ați selectat de servicii, putem face fara ambele. Și nu uitați despre posibilitățile de prezentare on-line.
5. În ceea ce industria lucrezi? Desigur, cel mai bun în cazul în care aveți experiență și cunoștințe. Dar cum nu o afacere mica nu alege, trebuie să aveți o idee pentru a începe o afacere și apoi trebuie să-l place.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu