Investirea de fonduri proprii, unde să investească banii?

Investiția a fost întotdeauna un subiect interesant pentru cei care au mijloacele financiare disponibile. Unde să se investească bani? Aproape nimeni nu poate da un răspuns simplu la această întrebare, pentru că în vremuri de criză faliment chiar acele companii care au existat pentru zeci de ani.
Investirea de fonduri proprii, în cazul în care să investească banii?

În cazul în care să investească banii pe care îi aduce profit? Este dificil de a prezice situația de pe piața economică mondială, dar încercați pentru a numi o parte din cea mai profitabila investitie a fondurilor.
Investind fondurile proprii în depozite bancare este considerat a fi cel mai sigur mod de a investi. Dar, în scopul de a avea un venit stabil la depozite, este necesar să aibă un cont străin.
Locul al doilea în lista noastră sunt fonduri mutuale (fondurile mutuale). Cu toate acestea, trebuie spus că înainte de criză, randamentul lor a fost de 30-40%, acum banii investiti in fonduri mutuale pierde destul de mult profit.

Investind fondurile proprii în achiziționarea de acțiuni după ce criza a pierdut relevanța. Acțiuni profitabile pentru a vinde decât să cumpere.
Cumpararea de aur și imobiliare poate fi o modalitate buna de a investi bani. Aceste lucruri au fost apreciate în orice moment. Prețurile sunt în creștere. Și nu este la fel de lent pe cât pare.
Pentru a investi, de exemplu, în achiziționarea de bunuri imobiliare - nu pentru a deschide afaceri. Cu toate acestea, astfel de operațiuni pot genera un venit bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu