Versiunile electronice ale publicațiilor de cărți rare, producția de cărți electronice.

Cartea - o sursă de cunoaștere și nu va pierde relevanța. Mai ales atunci când vine vorba de cărți rare. Și care pot fi bani foarte bun. A venit cu ideea originală a companiei de afaceri Kirtas Cărți. Esența ei este de a crea și a vinde edițiile digitale ale cărților. Dar nu cărți obișnuite, dar foarte rare.

În scopul de a crea versiunile electronice ale publicațiilor Primul pas este de a găsi o carte rară. În cazul în care cărțile sunt găsite, acestea trebuie să fie scanate, editat și să aducă aspectul lor la nivelul corespunzător. După această publicație electronică pot fi oferite spre vânzare către public. Edițiile electronice ale cărților la cererea clientului pot fi imprimate sau trimise în format digital pentru a configura producția de cărți.

Ca cunoscatori de literatura de specialitate nu este prea mic, producția de cărți electronice are perspective bune de dezvoltare. Mai ales având în vedere că o parte din carte nu este atât de ușor de a găsi.
În cazul în care acest domeniu de afaceri pentru tine nu este deosebit de atractiv, puteți folosi o altă opțiune și să devină un investitor în Kirtas companiei Cărți. Este suficient să investească în crearea de o versiune electronică a unei cărți, 28.05 dolari, și de a primi ulterior 5% din vânzările sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu