Cum de a începe propria afacere?

Dacă ați încetat să organizeze munca și locul de muncă artist "pe unchiul" nici o putere în cazul în care creierul explodează dintr-o varietate de idei creative, și în cazul în care auto-actualizare cel mai important pentru tine, dacă vrei să fii un lider și capabil să-și asume responsabilitatea, atunci fără îndoială, va fi capabil de a deschide afacere.
Mai întâi de toate, trebuie să decideți: produce sau vinde? Un bun început ar fi comerțul, si, ridicata. Dacă nu aveți suficiente finanțelor pentru "promovare", ușor de aplicat de la creditul de consum, pe care puteți începe să caute furnizori.
Aceasta se numește "monitorizare" a pieței. Trebuie doar să găsească o portiță de scăpare între cererea de un produs, iar aprovizionarea. După ce a găsit în condiții de siguranță și inteligent ia acest loc, altfel va dura mai mult. De piață de astăzi are foarte puține lacune, dar ele sunt.

O altă opțiune - crearea unei noi piețe. Este mai ușor de a crea în sectorul serviciilor. Principalul lucru - pentru a prezenta ideea de a potentialilor clienti, pentru a face să creadă că acestea sunt cele mai bune, dacă se va apela la tine. Elibera fantana de idei care a explodat mintea ta când erai un muncitor.
Selectarea activităților necesare pentru a rezolva problema cu locul de birou. Dacă sunteți de vânzare en-gros și permeabilitatea nu este important pentru tine, alegerea locației depinde de disponibilitatea de teritoriu liber. În timpul formării de propria afacere pe picioarele lor nu aspiră să aibă loc în centrul orașului. Băncile mari, cu, activități de bază de afaceri de bază - credit de consum - poate construi propria clădire în centrul orașului. Dar el nu e de cauciuc, și, prin urmare, nu se deda la pretul de inchiriere. În plus față de centru, de un început există o "linie roșie", cu o bună manevrabilitate. Găsi o proprietate potrivit nu este dificil. Ar trebui să obțineți o scrisoare de la proprietar leasing. Este necesar să se înregistreze la IRS.
Formularul de înregistrare - LLC. Când ați selectat ca o persoană care nu se risca bunuri personale. Dar nu vă zgârciți la contabil ajutor. Utilizați serviciile sale chiar în etapa de formare.
Clearance-ul și înregistrare a societății este mai bine instruit pentru a instrui oamenii. Acesta este, de obicei avocați. Prețul serviciului "Pregătirea documentelor pentru înregistrare a SRL" este destul de acceptabil. În materie de publicitate - e simplu. Selectați-plata-se. Face tot ceea ce fără îndoială și teamă. Vă rugăm să nu ezitați de a lua decizii, asculta sfaturi numai pozitiv și sfaturi "cum să facă mai bine."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu