Masini ieftine electrice. Transport ecologic.

Masini electrice ieftine destul de mult timp ne servesc deja ca un taxi. Cel mai faimos masina electrica - este Toyota Prius, acesta este utilizat în scopuri comerciale din 2004 (in Japonia). O companie care este specializata in transportul de transport ecologic, a apărut doar recent. Numele ei sună ca: "ZeROTAXI» («taxi fără emisii").
Acest serviciu a fost lansat la 25 martie de către Hinomaru Limousine Co, cui bază de afaceri este închirierea diverse transportului ecologic. Acum ZeROTAXI lucru pe rute scurte care trec prin gara "Gara din Tokyo" în zonele de afaceri ale capitalei. Program de lucru Taxi: 08:30 -17:30, care este, în timpul clientii ore de afaceri. Prețurile pentru călătorii într-un mediu ieftin de piață masina electrica.

În flota ZeROTAXI au masini de branduri Mitsubishi i-MiEV, care sunt colorate în verde, cu multe nuante de apel și pentru a corespunde numelui de "transport ecologic." O altă caracteristică de masina electrica este că șoferii - acesta este femeile care cunosc centrul orașului și turiștii sunt bine informate și alți clienți. Plus, frumusețea de transport ecologic aromat în mod regulat cu uleiuri aromatice efect relaxant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu