Producția de fructe uscate. Tehnologia de producție de fructe uscate

Cererea pentru producția de fructe uscate este întotdeauna mare. Acest produs are o mulțime de vitamine, precum și în timpul iernii, nu poate fi comparat cu orice conservare. Deci, de ce nu face producția de fructe uscate în afacerea dumneavoastră?

Pentru a realiza această idee, veți avea nevoie pentru a închiria o cameră și pentru a obține uscator, prețul de care 2-8 mii lei. Dacă aveți de gând să producția de fructe uscate într-o cantitate mare, ar trebui să ia în considerare cumpărarea unui mini-complex, care include echipamente pentru spălarea, curățarea și tăierea de materii prime, unele dintre care au funcția de cântărire și ambalare a produsului finit. Astfel de complexe, desigur, mult mai scumpe, dar din cauza lor tehnologie fructe-uscare este mai automatizat.

Echipamentul este usor de folosit, producția de fructe uscate se datorează radiației infraroșii, care este complet inofensiv pentru sănătatea umană. Pentru a usca se potrivi o varietate de legume si fructe. Această tehnologie permite producerea de fructe uscate pentru a îndepărta umiditatea de la 40 la 60 de grade, cu o uscare salvate până la 90% din nutrienți. Uscate simplu de a face, ușor de depozitat, și cel mai important - întotdeauna în cerere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu