Afacere fara investitii. Ideea de afaceri.

Afaceri fără investiții vrea să înceapă fiecare. Nu doriți să obțineți idei de afaceri, fără a investi și de a începe o nouă afacere fără investiții, care, în plus față de bani crește statutul dumneavoastră în ochii altora, și deschide multe uși. Esența ideii de afaceri, fără a investi se reduce la o competiție pentru titlul de "Cel mai bun Compania anului", "Cel mai bun manager al anului", și altele.
Organizarea idei de afaceri, fără investiții
Ceremonia de premiere ar trebui să fie efectuate de către relevant în ochii altora. Pentru a porni o afacere fara investitii este cea mai potrivită pentru această instituție publică "Registrul National Intelligence." Am fost contactat prin e-mail la conducerea sa oferit să devină reprezentantul lor regional. Dreptul de reprezentare a primit fără nici o problemă.

Începând cu propria ta afacere fara investitii am nevoie de a se exprima în orașul lor. Am primit liber trei specializări în trei categorii diferite. Aș vrea să rețineți că societățile au fost alese de mine nu este întâmplător. Pentru ei, acest diplome de atribuire și o mare parte dintr-o companie de publicitate, dar pentru mine ideea de a promova o afacere fara investitii. În plus, ceremonia de foarte solemnă a avut loc, au participat de televiziune. Toate chic plăti firma câștigătoare.
Lor de afaceri, fără a investi am început cu un prieten, am folosit un telefon acasă convențional. Numit o firmă bine-cunoscut, a prezentat: "Buna ziua! Aceasta este Eurovision Song Contest "Cel mai bun Compania Anului". Felicitări, sunteți câștigător la nominalizarea. Cu care pot discuta detaliile ceremoniei? "
Un cuplu de săptămâni după plină de satisfacții gratuit când a aflat multe despre concurs, afacerea noastră a devenit foarte popular, si am decis sa facem concurs o taxă. Așa-numita "taxă de participare", care este, banii plătiți numai câștigători și perdanți vor primi banii înapoi.
Principalul lucru pentru noi a fost o afacere fără investiții, nu ne-am deschis propria sa companie, și utilizarea documentelor și seama "Registrul National Intelligence." "ICR" este nevoie de aproximativ 30% din suma remitențelor. În primul rând, certificate de bonus, au trimis gratuit. Pentru ca ar fi tot nu, recompensa ar trebui să fie într-adevăr cel mai bun.
Cele mai multe companii nici măcar nu refuză să plătească participare, precum și știu că titlul de "Cel mai bun de ..." pot obține toți concurenții. Prin urmare, afacerea noastră a adus randamente bune. În anul următor, am nevoie doar să sune rundă de participanți de anul trecut si le invita la concurs.
Aveți posibilitatea să crească afacerea dvs., fără investiții, precum și în numele "Registrul National Intelligence" și organizarea de expoziții competitive, degustări între producătorii de produse alimentare, băuturi, materiale de constructii, etc Acest lucru vă va oferi un venit suplimentar frumos în fiecare lună, ca și costurile de participare la astfel de concursuri nu este mai puțin de 5.00 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu