legea de dezvoltare întreprinderilor mici.

Mulți sunt interesați în noua lege cu privire afaceri mici. Prima lege asupra întreprinderilor mici a fost adoptat unsprezece ani în urmă. Deoarece legislația apoi a schimbat și condițiile de existență a afacerii. În Legea cu privire la dezvoltarea întreprinderilor mici s-au schimbat.
Care sunt perspectivele în această situație a antreprenoriatul?
În primul rând, Small Business, noi parametri sunt folosite pentru a determina amploarea afacerii. Pentru întreprinderile mici sunt retailer și servicii de consum, numărul de angajați nu depășește 30 de persoane, societățile agricole și instituții academice cu numarul de angajati - mai mult de 60, constructii, industriale și companii de transport, cu o stare de nu mai mult de 100 de angajați. Întreprinderile mici de toate celelalte sectoare pot avea un personal de 50 de angajati.
În al doilea rând, Legea cu privire la afaceri mici este de modificările fiscale.

În al treilea rând, nevoia de a schimba relația dintre afaceri și guvern.
În plus față de modificările care au adus Legea cu privire la afaceri mici, Ministerul Dezvoltării Economice și Camera de Comerț oferit să introducă noi parametri, care coincid cu practica europeană a întreprinderilor de divizare. În conformitate cu acești parametri se va aplica la organizațiile de microfinanțare, cu un personal de nu mai mult de 15 de angajați, pentru întreprinderile mici - cu 16-100 de angajați, la mijloc - organizațiile care folosesc 101-250 de persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu