Firme de constructii si reparatii. Cum de a deschide o firma de constructii?

Constructia a fost și este de tipul actual de servicii, și firmele de construcții sunt întotdeauna în cerere. Atât de mulți antreprenori cred despre cum de a deschide o firma de constructii?

Constructii si reparatii firme. Cum de a deschide o firma de constructii?
În primul rând trebuie să vă înregistrați o entitate juridică. Pentru a face acest lucru, a pus împreună un pachet de documente, care trebuie să includă o declarație, documente statutare și informații cu privire la numărul de angajați. Acest pachet de documente furnizate de registrul la locația companiei. După aceea, fondatorul trebuie să se aplice pentru autoritățile de informații statistice, să se înregistreze acolo și să obțină un număr de identificare fiscală.

Prin crearea unei afaceri de construcții, nu mai trebuie să obțină o licență de tip propus de munca. În consecință, modificări în lege, cu 1 ianuarie 2010 poate repara și firmele de construcții pentru a furniza serviciile lor, cu permisiunea pentru construirea organizației de autoreglementare (SRO). De constructii si reparatii firme, care au fost detectate înainte, ar trebui să înceapă SRO, furnizarea de documente.
În plus, înainte de compania de construcții deschise, aveți nevoie pentru a găsi angajați calificați. Un pas următor va fi de cautare pentru clienți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu