Doriti o vacanta ieftina la mare? Începe afacerea cu un masaj corporal de pe plajă.

Pentru cei care doresc să se relaxeze pe mare ieftin, au o idee de afaceri. Nu este un secret că în același timp cu se deschide sezonul de plajă și de sezon "de vară" de lucru pe partea de. Cu toate acestea, vânzarea de băuturi și înghețată - este un mod învechit de a câștiga pe mare, în plus, se afișează o mulțime de concurență. Dar un masaj corporal pe plaja - este o nișă practic gratuit.

Pentru a afla masaj de sănătate este destul de simplu - literatura de specialitate proshtudiruyte, practica la rude și prieteni. Jumulire putina experienta, vei avea posibilitatea să se relaxeze pe mare ieftin la fel de mult timp cum doriți. Cu toate acestea, capitalul inițial start-up ce mai vrei - pe bilet, un halat alb și un ulei special, care este de neconceput fără un masaj corporal.

Ajungând la malul marii, ajunge la locul de muncă - nu ezitați să poarte o haină albă, ia valiza ta cu uleiuri și oferă tuturor un masaj corporal extrem de profesionist pentru 20-40 lei. Durata tratamentului - aproximativ 15 minute. Dacă vă face cu adevărat de înaltă calitate masaj, radiind cu prietenie și sociabilitate, care din prima zi vă sunt garantate de clienți fideli. Astfel, puteți câștiga în fiecare zi, aproximativ 1.00 lei, care vă va oferi ocazia perfectă pentru a vă relaxa pe mare ieftin vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu