Cum de a obține capital de pornire pentru afaceri mici

Mulți oameni visează să înceapă propria afacere. Una dintre primele probleme cu care se confruntă omul de afaceri care aspiră - cum să obțineți capital de pornire pentru întreprinderile mici. Puteți face un plan de afaceri perfect, care va promit un profit imens, dar, în scopul de a deschide o afacere start-up are nevoie de capital.

Lipsa de capital de start-up - principalul motiv pentru care mulți oameni nu pot începe propria afacere. O parte din soluția la această problemă este de credit. Dar este în valoare de a spune că împrumuturile nu dau totul.

În scopul de a obține capital de pornire pentru întreprinderile mici, adică un împrumut bancar, va trebui să muncească din greu. Cel mai important lucru să ia un împrumut - prezența de garanții, cum ar fi o mașină sau imobiliare, care ar putea fi vândute pentru a achita împrumutul. Dacă ați luat deja un împrumut anterior și au un istoric de credit bun, acesta va fi un plus în obținerea unui nou împrumut.
Ia un împrumut bancar - nu înseamnă pentru a asigura capitalul de pornire pentru întreprinderile mici, cu rata dobânzii minimă. Băncile ridica dobânda de la 7 obișnuit pentru o mica afacere la 22-26%.
Dacă aveți nevoie de bani de semințe, împrumutul la banca - nu singura modalitate de a obține cantitatea necesară. Puteți împrumuta bani de la prieteni sau de la cămătari. În plus, puteți lua credit ca un individ sau de a lua câteva împrumuturi mici pentru a obține suma necesară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu