Cum de a asambla computere și vinde calculatoare.

Una dintre ideile de afaceri - o afacere bazată pe care asamblează computere și vinde calculatoare asamblate. Abilitatea de a asambla computere, oricine poate învăța. Puteți desena o analogie cu uzina de asamblare a automobilelor - componente provin de la ei merge la masina.

Prețul de intrare calculator este mai puțin de jumătate decât la priza din cabina de cumpărător. În această afacere, de asemenea, pur și simplu nu au nevoie de un personal imens de specialitate.
În primul rând elaborat un plan de afaceri cu privire la modul de a asambla calculatoare:

Accesorii de cumparare;
Asamblare;
Instalarea soft (cumpărătorii de multe ori trag o atenție la acest punct);
De ce este o afacere bazată pe faptul că calculatoare vinde, profitabile? În cazul în care vânzarea de calculatoare organizat "cu mâinile", ele au un cost mult mai mic. Nu aveți nevoie să plătească chirie, o mulțime de impozite, salarii, muncitorii în depozite, etc. Puteți face totul singur, maxim, un membru al familiei sau un prieten. În magazin noile gata de calculator costurile echipamentelor similare aproape de două ori la fel de mult, astfel încât vă sunt oferite cu clienții. Mulți oameni ar dori să faceți upgrade calculatorul meu vechi, dar ei nu vor să dea o mulțime de bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu