Comunicare virtuală. Servicii virtuale a logodnic.

Viața este din ce în ce revarsa în lumea virtuală și progresul tehnologic, trebuie să spun, acest lucru nu a împiedicat, ci, dimpotrivă. Diferite servicii virtuale și comunicare virtuală - capcanele obișnuite ale vieții moderne. Și chiar prietenele virtuale și soțiile - nu este o veste. Dar pețitori virtuale - fenomenul nu este atât de răspândit. Această omisiune va corectat-o ​​bucuros una dintre companiile din Statele Unite de servicii de organizare de femei, a căror esență - mire de servicii virtuale.

Servicii pretendenti virtuale sunt destinate în primul rând pentru femei singure care nu se poate imagina viața fără relația, chiar dacă acestea sunt virtuale. La urma urmei, ei au nevoie într-adevăr atenția, complimente, dragostea și prezența omului. Un alt grup de clienți în servicii virtuale sunt femei care doresc să arate la prietenele lor sau foștilor iubitorii la noi logodnicul, care deține înapoi mirele, de fapt, unul virtual.
Termenii de serviciu necesită o comunicare virtuală între un client și logodnicul ei, prin trimiterea de mesaje text intime, dar, în același timp caracterul foarte decent. Desigur, firma oferă intimitate completă. Acest costurile de comunicare virtuale în valoare de doar 0,35 pe zi sau 6 dolari pe lună, pentru dragoste, deși virtuală, destul de ieftin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu