Noul cuvânt în dezvoltarea de asigurare auto

asigurare autoUn nou cuvânt în dezvoltarea de asigurare auto a făcut una dintre companiile din Marea Britanie. Dezvoltarea de asigurare auto este un obiectiv-cheie al companiei. După studii a constatat ca nouazeci la suta din o sută de proprietari de automobile preferă să plătească taxa de asigurare a vehiculelor lor, de problemele în funcție de kilometraj al masinii.
Prin urmare, dezvoltarea companiei de asigurări auto a decis să nu pentru a economisi. Acest an a fost un program special, conceptul de program este ca: plata pentru asigurare depinde de cât de mult și în ce condiții pentru a menține masina. Acest program a fost demarat folosit cu succes doar una dintre companiile de asigurări din SUA, contribuie la dezvoltarea de asigurare auto.

În scopul de a calcula cuantumul taxei de asigurare a vehiculului, aveți nevoie pentru a calcula cât de mult și în ce condiții să folosească mașina. Pentru aceasta, compania ofera pentru echiparea vehiculelor așa-numitele "cutii negre", prin care serverul prin satelit asiguratorul va veni informații complete cu privire la modul în care volumul de lucru a suferit motor. Toate transferul de tehnologie și de prelucrare a informațiilor pentru acest program special implementat Siemens, și a intrat în istoria de asigurare auto.
De asemenea, pe acest principiu, o MileMeter companie Texas organizat colectarea de informații cu privire la funcționarea vehiculelor. Deoarece compania este doar începutul pentru a dezvolta, se caută în mod activ investitori. În special, șeful companiei expuse la crearea sa la concurs pentru a găsi finanțare, în cazul în care compania a clasat pe locul al doilea. Compania a primit sprijinul Organizației Naționale Unite pentru Femei, deoarece nu utilizează diferențele dintre bărbați și femei printre clienții pentru calcularea contribuțiilor.
Nu este un alt efect al programului special, în plus față de economisire privind plățile și justificarea acestora mai rezonabil. A șoferii mai puțin precise cu ajutorul ambarcațiunilor lor, ceea ce duce la mai puțină poluare a mediului. Desigur, efectul este mic. Deoarece costurile de combustibil, în orice caz, primele de grele, dar acestea nu sunt toate limitate în deplasare. Dar dezvoltarea de asigurare auto continuă în fiecare an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu