Închiriere maşini pentru femei

Închiriaţi o maşină pentru femei. Vreau să vă spun despre serviciile legate de masina pentru femei.  Pe străzile deja foarte des puteţi găsi auto taxiuri operate de femei.  Dar nu am putut imagina că poate sa apara o companie care sa ofere inchirieri de masini foarte scumpe pentru femei.  După cum se dovedeşte acest lucru este posibil.  Şi mam convins atunci când a vizitat una dintre ţările europene. 
Ceea ce ma surprins este costul redus inchiria o masina pentru femei.  Aproximativ 250 de euro pe zi.  Doar  Auto de selecţie pentru femei şi servicii de mai multe femei.  Aşa cum am observat mai târziu că aceste companii nu sunt deci este puţin cererea pentru acest serviciu, aparent.  Şi ceea ce femeie nu vrea să se odihnească, bucuraţi-vă de un auto de lux.  Stil Porsche roz sau Hummer chiar arata din exterior, dar în interiorul decorat, precum şi, în consecinţă şi decent aprovizionat cu o gramada de functii suplimentare.  Puteţi uşor vedea DVD sau utilizare a internetului, şi chiar are un set de cosmetice necesare.  Puteţi închiria o maşină, fără un conducător auto, iar la cerere pentru conducător.  Conducătorul auto, desigur, va fi o femeie, şi da, chiar şi în haine potrivite pentru interior. Totul este proiectat pentru relaxare. 

Pentru companiile angajate în conceptul de marketing servicii, concentrat în principal pe bogaţi femeile carora le place sa se strice.  Acest serviciu poate fi, de asemenea, oferite şi în principalele oraşe din Romania, mai ales aproape de spa zona, în lipsa concurenţei poate este destul de bun la acest câştig. 

Un comentariu:

  1. Nice blog dear
    inchiriere masini in Bucuresti nu a fost niciodata mai simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu echipa Martin Rent a Car si noi va vom raspunde imediat.
    http://www.martinrentacar.ro/

    RăspundețiȘtergere