Navigație auto și GPS-3d

Navigare pentru automobile are un viitor promițător. Navigare GPS este foarte convenabil pentru marile orașe. Șoferii sunt treptat obtinerea utilizate pentru a avea un navigator GPS în mașinile lor. O cutie de plastic cu afișaj prezinta diagrama în care doriți să mergeți. Tot ce trebuie să fii cu ochii pe ei. Dar care este constant în căutarea de navigator - nu cea mai potrivită ocupație pentru traficul aglomerat. În plus, există cazuri în care conducătorii auto nu se înțeleg, uita la modelul de mișcare pe navigatorul ecran. Toate aceste caracteristici sunt luate în considerare Zamoydo Tom și a introdus în lume a unui nou sistem de navigație. Acest sistem comunică informații pentru șofer într-un alt mod. Sistemul său de cablu virtual prezinta traseul pe parbriz.

Direcția cablu Virtual indică cu o linie roșie, linia este proiectat pe parbriz prin intermediul unui sistem patentat de lasere si oglinzi. Proiecția nu poate fi distras de la drum și arată, de asemenea, șoferul care la rândul său.

Invenția are un viitor promițător. Nu este o chestiune de un milion de dolari. Site-ul are un video a produsului, care este acum singura dovadă a existenței unui cablu virtual prototip. Dar în curând Tom Zamoydo speră să lanseze acest sistem la scară industrială și punerea sa în aplicare în toate vehiculele noi de un alt producător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu