Cea mai ieftina masina din lume

Cea mai ieftina masina din lume e în India si costa 2500 dolari. Aspectul masinii a fost un punct de cotitură pentru indieni. Nu vinde bunuri mai scumpe, aceasta este strategia companiei indiene poate vinde cele mai ieftine produse și-l urmăresc. Este acest principiu a fost urmat de compania Tata India, și au făcut cea mai ieftina masina din lume.
Tata Nano masina este un hatchback cu 4 usi, un pic mai mult de 3 metri în lungime și aproximativ 1,5 metri lățime. Puterea motorului este de 33 CP, care este amplasat în partea din spate. Tata Nano poate atinge viteze de până la 100 km / oră. Iar masina nu este un portbagaj mare, care se potrivește geantă sport. Prin gama de preț masina a fost recunoscută ca cea mai ieftina masina.

Aceasta masina este un punct de cotitură în viața a milioane de indieni obișnuit, datorită Tata Nano, oamenii care locuiesc în zonele rurale, unde autobuzele nu pot ajunge cu ușurință la locul lor de reședință.
Ideea de publicitate masina pentru a arăta că Tata Nano, deși nu are airbag-uri sau certificate de securitate europene, cu toate acestea este motociclete mult mai sigur. Reclamele au folosit imaginea tipică a India - imaginea unei familii de indieni pe o motocicletă.
Ratan Tata (Ratan Tata), șeful Tata Motors, a declarat că a văzut în India, o mulțime de familii care au călătorit pe scutere - un tată este un scuter, un permanent mic copil în fața lui, soția sa așezat în spatele și deține un copil. Această imagine la făcut să se gândească la modul în care ar putea oferi aceste familii o formă accesibile de transport.
Astăzi, spune domnul Tata, compania sa a fost capabil de a crea cea mai ieftina masina la dispoziția oamenilor, care corespunde standardelor de mediu Euro-4 și, de asemenea, economic și suficient de sigur.
Aspectul masinii a dovedit lumii că India poate face față cu problemele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu