Duș mobil o idee de afacere

Duș mobil pentru câștigurile de afaceri utilizat de americanul Tim Watts. Duș mobil pentru el a fost întreaga afacere. La încurajat la o astfel de idee nevoile personale a fiicei sale. Când avea 16 ani, ea a fost pe cale de a merge la un festival de muzica, dar a refuzat ca perspectiva de patru zile pentru a merge murdar atunci când te uiți la o persoană de sex opus, ei foarte confuz. Tim este considerat că organizarea de igienă la astfel de evenimente - o afacere bună.
America este foarte renumit pentru numeroasele sale festivaluri și spectacole în aer liber. Publicul este obligat să trăiască în corturi pentru mai multe zile și să mănânce ceea ce este necesar. Dar aici este o viață absolut necontrolată și bucuria de un maraton de muzică multi-zi - nu un motiv de a uita de igiena. Tim Watts, realizând nevoia de umanitate în dusuri mobile, a decis să organizeze un duș mobil - dusuri mobile. El a creat compania Maui Shower, ceea ce face posibil să rămână curat departe de toate binefacerile civilizației.

Dar pentru a traduce ideea în practică, a început mult mai târziu, atunci când fiica sa a fost deja căsătorit. Acesta a fost cu fiul său Ioan și fratele lui Tim luat primele măsuri cu privire la formarea de afaceri.
După câteva luni de cercetare de piață a fost întocmit un plan de afaceri. Remorci Featherlite companiei, care sa dovedit Tim si colegii sai au editat planului și a dat bani pentru a pune în aplicare, iar șase luni mai târziu primul duș mobile - tpeylep duș din Maui Shower.
În remorcă, există 10 de cabine individuale. Fiecare cabină are un vestiar și duș. Un duș fierbinte este de lucru pe principiul de a mașinii: pre-platit de angajat insigna companiei este redus în fanta și rotiți pe apa cinci minute, un minut înainte de sfârșitul semnalului ei rândul său. Angajat este eliminat într-un stand, să-l vede că a venit o realizează săpun, șampon, prosoape la fața locului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu