Serviciu de spalatorie auto mobila

Astăzi am pentru tine am pregăti o idee de afaceri în sectorul serviciilor. Mulți șoferi se confruntă cu un serviciu de mini impus ca stergerea portierei la intersecția. Este mai bine pentru a ajuta proprietarii de automobile nu sunt petrece timpul lor și nu stoarce bani și de a oferi un serviciu de telefonie mobilă și de a organiza o spalatorie auto mobila.
De exemplu, folosind echipament casnic pulverizare termică, lucru pe cutie de propan. În calitate de un pic mai mult de un litru de lichid umplut orice interior dezinfectare și în aer liber. Ieșirea din această unitate este format Misty nor aer particule de nu mai mult de treizeci de microni.

Lucru este mult compară favorabil cu o mașină de mare profesional pentru masina, care costa mii de dolari, dar cu o serie de substanțe chimice aromatice. Funcționează doar un astfel de dispozitiv de rețea. Dar, după toate purificatoare de aer pot fi achiziționate separat. Mai mult, există soluții specifice pentru fumători, împotriva mirosului animale, și altele asemenea. Și formula de lichide este ca elimina miros, nu întrerupt. Și apoi puteți adăuga arome.
Iată o idee mare și organizarea de servicii de telefonie mobilă de afaceri - spalatorie auto mobila. Esența ideii de serviciu care transporta un client. Cu mașina lira nu este greu. O buna afacere la domiciliu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu