Instalarea de echipamente de gaz pentru masini.

Cerințe preliminare utilizarea de echipamente de gaz in masinile sunt de genul asta. Cele mai multe dintre lumea știe că nu este ceea ce nu este infinit, la fel cum este pentru rezervele de petrol, care sunt în declin rapid. Numai în 2005, prețul unui baril de petrol de peste 70 de dolari, iar în ultimul an prețul unui baril de petrol a ajuns la 100 de dolari. Desigur, prețul petrolului va fi mai puțin, și va fi sigur de a merge numai în sus. Dar, în loc de combustibil de obicei poate fi diferit - gaz petrolier lichefiat (propan și butan). De obicei, este mai ieftin decât benzina cu 50%, iar această tendință va continua.
Aceasta este o idee de afacere promițătoare este, că ar fi un atelier de lucru pentru instalarea de echipamente GPL (HBO) pe masinile pot fi deschise la domiciliu, nu de construcție pentru acest hangar special sau cabina. Cu toate acestea, în atelierul de acasă pentru a instala echipamente de gaz pentru masini se poate face fără investiții materiale majore.

Acum ne amintim de restituire a ideilor de afaceri de origine. Doi oameni, in medie, poate converti o mașină 2, având în vedere că acestea sunt simple. Preț pe loc de muncă poate fi 80-150 de dolari, in functie de complexitate. Din aceasta trebuie să scădem costurile și cheltuielile pe unelte, consumabile, chirie și publicitate.
Pentru începutul atelierului pentru a instala sistemul de GPL (SSS) în masina va avea nevoie de un garaj cu o groapă, trebuie doar să deciziilor și putere instrument. Principalul lucru pe care ai avut un cap bun și mâini de aur.
Cel mai bine este să începeți să lucrați cu masina ta știu dacă acest lucru este mașini normale carburator. Banii lor în achiziționarea de echipamente de gaz și nu poate investi. Aveți posibilitatea să luați pur și simplu un depozit de la client și acest depozit să cumpere toate instrumentele de care aveți nevoie. Și după ce face toate lucrările de instalare de echipamente de gaz, a doua parte a platii l-ai pus în buzunar.
Desigur, complicații apar peste tot, chiar și în instalarea de echipamente de gaz pentru masini. Pentru a evita unele probleme care nu sunt angajate cu masina, care, în opinia dumneavoastră, poate face față provocărilor (injectare și / sau străine autoturisme cu galeria de admisie din plastic).
Fiecare afacere trebuie să facă formală și pentru aceasta este necesar de a merge prin tot sistemul de autorizare. Odată ce ați început afacerea dvs., este binevenit să ia o taxă, SES, incendiu, sănătate și siguranță.
În cazul în care cererea orașul tău pentru echipament de gaz în mașini este mare, atunci acest atelier se va potrivi bine într-un atelier mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu