Ideea de afaceri: umbrele de inchiriat pentru ceremonia de nuntă.

Ceremonia de nunta - un eveniment important și organizarea acesteia trebuie să țină cont de fiecare detaliu, fiecare lucru mic. Este important pentru toți - de la covorul roșu pentru tineri casatoriti pentru umbrele de mireasa și oaspeții. Jodelle Egbert, care a trebuit să se căsătorească în ploaie, invitați în loc de consola umbrele de epocă din colecția lui personală. Că aceasta a fost ideea de a crea propria afacere vânzare și închiriere umbrele pentru ceremonia de nunta, Bella Umbrella.
Colecția ei de umbrele de epocă este acum considerată ca fiind cea mai mare din lume. Gama de vânzarea și închirierea de umbrele pentru mire și mireasă, bărbați și femei, și chiar și copiii. Închiriere Checkout de umbrele este foarte simplu. Te ridica umbrele potrivite pentru culoare, stil și să le contabilizeze pe o data nuntii.
Toate umbrele sunt ambalate în cutii individuale, pentru a le feri de deteriorare în timpul transportului. Compania îndeamnă clienții săi care folosesc închiriere umbrele grijă de umbrele și ambalaj-le atunci când te vei întoarce în același mod.

Bunurile sunt livrate pe joi, cu o zi înainte de vacanță și reveni, luni, după ceremonie. Costul de umbrele de închiriere depinde de numărul și modelul selectat. Costul de închiriere mediu pentru cumpărător de umbrele de la $ 20 la $ 30 pentru o umbrelă, dar în cazul în care ordinea depășește 65 de umbrele, atunci prețul de unul pentru doar 10 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu