Ideea de afaceri: pentru a găsi un amant

În prezent, există sute de site-uri de dating online pentru single care doresc să găsească sufletul pereche. Cu toate acestea, pentru a găsi amant, concepute pentru cei care sunt deja căsătoriți, dar ei nu au o viață de iubitorii de aventură și de căutare pentru ei este o aventură.
Este pe aceste fiorul de azil pentru a găsi iubitorii, a câștigat milioane de dolari. Mai mult decât atât, nici unul dintre utilizatorii site-ului pentru a căuta orice iubitorii de autorul site-ului nu-i pasă de principii morale. Pentru utilizatorii site-ului - acesta este locul unde ei sunt liberi să se întâlnească pentru un singur scop - găsi iubitorii. Și în cazul în care site-uri matrimoniale convenționale ofera sa arate slabi spun, indecent, căutarea pentru iubitorii de aici este percepută destul de normal.
Principalul slogan al site-ului de a căuta pentru iubitorii spune - "Viața este scurtă -. Profite de zi" Însuși resurse Autorul consideră că proiectul său este de afaceri cele mai comune în care să răspundă nevoilor de un public larg, și care aduce, de asemenea, un profit bun.

În doar câțiva ani de existență a găsi iubitorii de, adus autorul mai mult de 20 de milioane de dolari. Multe femei sunt înregistrate pe site-ul, în scopul de a crește stima de sine, pentru că sa căsătorit, nu mai primesc de la soții lor, astfel de lucruri de bază, cum ar fi un buchet de flori de Ziua Îndrăgostiților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu