Ideea de afaceri: inchiria o masina fara sofer, masina electrica

Business Concept de închiriere de mașini, fără un conducător auto, masini electrice auto. După cum știți, Paris - un oraș care accepta cu bucurie orice inovație și open-minded. În acest oraș există companii de unde puteți lua un închiriere de mașini tradiționale, precum și au velostantsii care se ocupă cu închirierea de biciclete. Unul din noua companie, care intentioneaza sa lanseze un nou masini eco-friendly in masina, va acționa în același fel.
3000 de noi masini electrice va fi dat utilizatorilor spre servicii. De asemenea, tot orașul va lucra în 1200 stațiile de reparatie și inchirie mașini electrice auto. Pentru a îmbunătăți confortul pentru șoferi, aceste posturi vor funcționa pe principiul de self-service.
Parcat pe orice șofer poate lua orice mașină electrică gratuit, deschizându-l printr-un cititor de carduri speciale. Nu este nevoie de rezervare și înregistrare a vehiculelor electrice în avans, ceea ce face mai ușor pentru a inchiria o masina in cel mai scurt timp posibil. Precum și vehicul electric pot fi parcate pe orice locuri de parcare speciale.
Costul gama de jumătate de oră de închiriere de la 6 dolari la 9 dolari pe luna - de la 22 dolari la 29 dolari - conform datelor preliminare. Prețurile exacte nu sunt stabilite încă.
Business Concept inchirieri auto fara sofer, masina parizieni electricat. Creșterea în transportul pe drumurile vor crește congestionarea traficului, cu avizul apărătorii naturii. Alții, în schimb, le convinge că utilizarea vehiculelor electrice va reduce emisiile de carbon cu 22.000 tone pe an, mai multe servicii accesibile de închiriere de vehicule electrice va reduce necesitatea de a achiziționa propria mașină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu