$ 1000 pe săptămână, pe generatoarele auto arse - o idee de afaceri.

$ 1000 pe săptămână, pentru a generatoarelor auto arse - o idee de afaceri. Business Idea 1000 dolari pe saptamana pentru generatoare auto arse - o idee de afacere profitabilă. Această idee de afaceri este foarte simplu, fiabil și testat de mai multe ori. Pentru a pune în aplicare, aveți nevoie pentru a cumpara stație de servicii generatoare auto arse. Un alternator masina ars-out poate fi cumparat pentru 25 de lei. După ce că trebuie să demonteze mașina arsă și verificați generatoarul.
În cele mai multe cazuri, cauza de deteriorare a alternatoare auto pentru a deveni o ancoră, sau pod de lichidare. Arunca o parte rupt din alternator vehiculului să rămână murdar, de lucru a generatorului motorului.

Business Idea 1000 dolari pe saptamana pentru generatoare auto arse
Apoi, spala toate piesele de lucru și se va lucra în una din generatorul de automobile. De exemplu, din 100 de generatoare de automobile vechi pot colecta aproximativ 70 de brand generatoare de noi și de lucru de automobile.
Cumpara piața auto un nou rotor și perii, care costa aproximativ 100 de dolari pentru întregul set. Astfel, vom obține 70 de noi alternatoare auto au costat mai mult de 1200 de ruble bucata. , Generatoare auto de vânzare chiar și 1.00 de lei bucata pe toate câștigurile obținute pe piața de vehicule va fi de aproape 200%. Deci, această idee de afacere la generatoarele de masina arse va aduce un venit de încredere de aproximativ 1.000 de dolari pe saptamana.
$ 1000 pe săptămână, pentru a generatoarelor auto arse - Ideea de afaceri
Bookmark: Până în prezent, a constatat utilizarea pe scară largă într-o varietate de industrii generatoare diesel Cummins, care produce compania "Cummins" - un lider mondial recunoscut în fabricarea și dezvoltarea de motoare diesel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu