Reparații auto la domiciliu

Operație simplă de reparatie este destul de capabila pentru un macanic auto la domiciliu. În timp ce oamenii de afaceri își fac treaba sau de afaceri, pune lucrurile în ordine în mașinile lor. Ei vor economisi timp, și veți câștiga bani de la aceasta. În afacerea noastră timp în formă de "reparații auto la domiciliu cu plecare" poate fi foarte profitabil.
Că mașina să funcționeze corect, are nevoie de întreținere constantă. Ai nevoie de timp pentru a schimba uleiul, saboții de frână, verifica nivelul de diverse lichide, presiune anvelope, echipamente de lumina, interior curat ... Orice mașină necesită o îngrijire adecvată, indiferent de clasa de pret. Desigur, un Mercedes scump, acest cerc este mult mai îngust. Dar cei mai mulți au mașini în ordinea de mai jos. Și aici, ține un ochi.

Dar omul care muncește din greu și este în continuare periodic în trafic timp, nu există nici o modalitate de a folosi totul. Verificați starea utilajului, nu mai vorbim de plecare - o operație simplă, pompa anvelope, verificați densitatea electrolitului, tampoane. În dimineața - o dată seara - obosit. Și cele mai multe nu doresc cu adevărat să-și petreacă week-end sau de a merge la serviciu.
Organiza o spalatorie auto la domiciliu: reglare de lumina, ștergătoarele, aprindere, sisteme de alimentare, curățare interioară aspirator, muncă de control și verificare, piese de schimb rapid și așa mai departe. Orice lucru care nu are nevoie de ridicarea mașinii cu privire la ascensoare și execută pentru câteva ore, la cel mai mult.
Atunci când caută clientela nu ar trebui să stea anunțuri în garaje. Mai bine să-l facă în parcare în fața unor instituții. Puteți închiria o fată dulce și predarea brosuri în mâinile conducătorilor auto. Și ei ar trebui să fie explicate în mod clar - le oferiti pentru a economisi bani, dar nu timp. Dar masina lor va fi întotdeauna în stare bună.
Pentru a aranja un service auto pentru a lua acasă cu plecare de o capacitate de mașină bună, care va potrivi: stocul de consumabile, echipamente, instrumente, un aspirator puternic, un compresor mic, o pereche de valeți bune fiabile, "banc", pe role, chei diferite ... Mărfuri va cumpara de la prețurile angro și vinde la vânzare cu amănuntul.
Ia-o bază de date specială a clienților săi va fi introduse toate informațiile despre starea. Clientii se vor bucura de o atenție suplimentară. Cererea pentru aceste servicii este mare, iar piața - este gratuit. Du-te pentru ea!
Marcaje: Pentru drumuri lucreaza pentru a crea o organizație proiect al mișcării pentru vehicule sigure modul de conducere și a pietonilor ambele abordări, și pe toate secțiunile de lucrări de drumuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu