Închirieri de mașini fără șofer pe internet.

Masina nu este un lux, ci un mijloc de transport. Dar acest lucru este discutabil. Conținutul a vehiculului nu poate fi numit afacere ieftine. Impozite și asigurări, reparatii si service, curățenie și întreținere, parcare - toate acestea sunt costisitoare.
În Anglia, a dat seama cum, pentru a evita toate aceste probleme, și au întotdeauna o mașină la mâna. Serviciu Whizzgo a inventat un sistem complet nou de închiriere de mașini de circuit fara sofer.
Whizzgo diferit de chiria de obicei un service auto, care este masina on-line serviciu de închiriere fără șofer.
Primul avantaj este că serviciul online este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

În al doilea rând, rent a car, fără un conducător auto este foarte simplu, aveți nevoie pentru a face o comanda online, de pe Internet, va dura doar câteva minute din timpul dumneavoastră.
Al treilea avantaj este că serviciul are locuri de parcare Whizzgo 12 orașe diferite din Anglia. Acest lucru va permite șoferilor de a obține o mașină de închiriere într-o locație convenabilă din oraș.
Puteți alege din mai mult de 40 de mărci diferite de mașini disponibile pentru a vă în orice moment al zilei. Inchiriaza masina de închiriere fără un șofer într-o oră, la 6 lire sterline, și o chirie luni va fi doar 15 de lire sterline. În Anglia, pentru banii pe care va fi capabil de a merge la metrou numai. Și pentru banii pe care puteți avea la dispoziție o mașină confortabilă.
Și destul de interesant, costul de închirierea unei mașini fără un șofer include benzină și de asigurare, precum și toate mașinile cu conținut redus de CO în gazele de evacuare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu