Idee de afaceri: biciclete - taxi biciclete.

În Montreal, a aparut un nou sistem de închiriere de high-tech de biciclete - biciclete taxi Bixi. Dacă aveți nevoie pentru a merge undeva, iei bicicleta la cel mai apropiat loc de parcare, și a pus-o în cazul în care ajung. Acesta este conceptul de închiriere de biciclete taxi Bixi.
În viitor ne-am propus să atașați la biciclete senzori RFID. Cu ajutorul lor, clienții on-line va fi capabil pentru a vedea disponibilitatea de orice biciclete pe locul de parcare, în timp real.
Taxa anuală de membru de 78 de dolari canadieni pe lună, acest serviciu va costa - CDN 24 și CDN costurile biletelor de zi cu zi 5. Clienții sunt călători minte foarte profitabile, precum și prima jumătate de oră de utilizare este gratuită, iar apoi 12 $ pe oră.

Utilizați taxi biciclete Bixi este mult mai ieftin decât, de exemplu, autobuz, prețul abonamentului lunar al CDN 66.25.
La capacitate maximă, compania va lucra în aprilie 2010. Este planificată pentru a rula 300 de locuri de parcare pentru biciclete în oraș, care va fi de 3000 de biciclete. În funcție de caracteristicile climatului de la Montreal pentru a utiliza cursele de închiriere de biciclete din aprilie până în noiembrie, astfel încât taxi biciclete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu