Afacerea de asigurare auto, vânzare asigurare auto, cum să înceapă o afacere de asigurare - o idee de afaceri.

Afacerea de asigurare auto, de asigurare de vânzare, cum să înceapă o afacere de asigurare - o idee de afaceri. Una dintre cele mai rapide afaceri în creștere - este afacerea de asigurare auto. Din cauza noilor reguli, care dictează piața modernă, activitatea de asigurare a devenit foarte popular. Un număr tot mai mare de persoane și companii cumpăra bunuri și servicii pe credit. Creditori și bănci, la rândul său, lipsă de încredere în revenirea fondurilor lor, astfel încât securitatea lor, au nevoie de asigurarea obligatorie a garanției. Foarte popular de vânzare de asigurare casco, care permite o singură politică pentru a asigura toate bunurile.

Asigurari de afaceri - o afacere foarte interesant și profitabil. Cum de a începe o asigurare de afaceri? Cum pot câștiga în această piață? Companiile de asigurări, în scopul de a "câștiga" client dispus să plătească un anumit procent din suma asigurată. Pentru un exemplu vizual se va traduce cuvinte în ruble. Costul mediu de asigurare nu este vehicule interne scumpe vor fi de 2000 de lei. Companiile de asigurări sunt dispuși să plătească 20% din Suma asigurată, prin urmare, procentul va fi de 400 de lei. Dar venitul tau poate fi mai mare, ca un procent din masinile de asigurare de prestigiu poate fi de până la 10 de mii de lei. Cel mai important, un termen credit auto este de aproximativ 7 ani, iar dacă veți crea baza de clienti, apoi o lungă perioadă de timp, afacerea dvs. de asigurare va aduce un venit constant.
Începeți o asigurare de afaceri care aveți nevoie pentru a căuta dealer auto sau de la birou agent imobiliar sau o bancă. Acesta va fi foarte bine daca reusesti sa inchirieze un birou în aceeași clădire. Pentru a monitoriza companiile de asigurări și alege pe cel care vă oferă cele mai bune condiții. Astfel încât costul de bază al activității de asigurare va fi de inchiriat birouri, achiziția de echipamente, formare și pe publicitatea outdoor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu